2018-12-19
出奇地今次系我想试,因为经过见到觉得间店装修几靓几清新,原来又系一间台湾过江龙,女友就当然锁定佢既目标想试黑糖珍珠,我就拣其他。饮品店内外用白色做主题,简简单单设计但我觉得几靓,比我感觉系舒服。饮品选择陪女友去过咁多间,讲真,呢间选择真系几多下,而且啲款式唔重覆冇咁闷,唔会斋得黑糖饮。沐白黑糖波霸鲜奶 $30好贴心系有封实个口,方便你摇匀再饮,当然都系4.3明治奶,一饮,喂!有料到!唔系黑糖浆痴住啲珍珠,而系煮到入味加口感烟韧,粒粒做到口感味道一样,我虽然唔系黑糖珍奶FANS,但我都觉得几好饮。草莓鲜奶 $35我就例牌系饮其他类型既饮品,问左店员,就推介左呢杯,以为系普通一杯草莓鲜奶,原来都有分上下两层搅匀再饮,口感唔系一般鲜奶,而系草莓用果肉打成左smoothie,饮落口感浓郁,果然冇推介错!佢暂时得元朗同荃湾有分店,可能对于九龙友冇咁方便,我就真系想佢开多几间分店等你地饮下觉得好唔好饮!
饮品店内外
用白色做主题,简简单单设计但我觉得几靓,比我感觉系舒服。
饮品选择
沐白黑糖波霸鲜奶 $30