2022-05-03
大约3年前黎过一次,觉得有trolley推出黎俾你选茶点几得意。之后想再去但好多人都话要等3个月,上个月竟然一个星期前就book到😂去到好似包左场咁,好舒服。都系咸点同甜点各8件任选。我地每样叫左一件,净系无要raspberry cake roll.咸点好似比3年前食的细件左,不过都几好食,带子下面块pancake再松软啲就更好了个芦笋啫喱几得意,refreshing😆 红间白的cube toast我以为系蟹柳,原来系芝士,好浓郁苹果啫喱配鹅肝系绝配😌非常欣赏佢个Mont Blanc, 朱古力云石面同透明镜面做得好薄,栗子同橙味啫喱几夹👍🏻呢度最开心系scones 配左几款果酱,唔会一路食同一个味😋性价比就普通($8xx/2人)食物系做得精致好多,好食的,不过可能会少少唔够饱。
苹果啫喱配鹅肝系绝配😌