今日继续喺石门区觅食,去咗一间价钱比较贵嘅西餐厅食,就系I’s corner啦~其实我觉得佢哋嘅嘢系好好食嘅,不过因为份量比较少,男同事多数都食唔饱,同埋价钱偏贵,都大概要百几蚊先至埋到单,以lunch嚟讲系真系几贵㗎,所以都比较少食。佢之前食过几次,都系食同一款嘢,就系火焰芝士烧和牛粒意粉,我觉得几好食,不过唔好听个名好似咁劲咁,其实佢上到嚟呢,就系一碟肉酱意粉咁嘅样😂今次老细请食饭,叫贵啲嘅嘢啦!就试咗呢一个墨汁烧带子意大利饭带子好明显系急冻㗎喇,因为中间系未熟同埋冻㗎而意大利饭都好难食,可能我自己钟意食煮得淋啲啦,佢呢一款呢,就唔系好似risotto,反而似普通米饭有汁咁。我下次都系叫返肉酱意粉

带子好明显系急冻㗎喇,因为中间系未熟同埋冻㗎

我下次都系叫返肉酱意粉

2023-02-20