2023-04-14 417 浏览
一开头因为有现金券,所以去食现金券背后明明写住适用于所有分店,但系点知d staff话只系旺角同铜锣湾分店用得仲要只有放题 冇咗单点 大佬呀,其实你咁样系breach contractual terms 跟住啲Staff仲要大条道理讲话系又唔用得,问返我边个俾你架 (佢态度系想教我边个俾你就应该系返边度用啦 个款)心谂真系你print出嚟我先可以用? 佢哋自己都承认佢哋收唔番啲现金券返嚟系佢哋嘅错,但系认错态度差到爆又唔补偿乜差都冇,咁就呃咗去食一次快乐小羊老实讲食快乐小羊都系因为性价比高,真系好平,但系牛肉就真系唔洗叫 好鞋好差 普通食牛阵仲好过佢 至于羊肉不过不失啦,但系份量好少 铜锣湾同荃湾分店𠮶啲肉会排到好靓咁俾你打卡,但系呢一间系hea到 一兜得四片羊肉摆到核核突突 仲有出边自己自助嘅配料好少而且质量好差 唔知去咗啲咩up dip 场打边炉咁 应该冇问题,对上一个月去咗铜锣湾分店度食,明明好正,性价比好高 呢间分店完全唔得