2022-12-05 291 浏览
我系sogo地库买左3 块 大大块曲奇, 分别系 朱古力, 绿茶杏仁, 同 咸蛋芝士, 一共105蚊即日返到屋企就攞个朱古力出来食, 好神奇地, 一攞上手, 成件曲奇就自动粉碎, 一地都系碎, 我成个人呆左, 因为俾左咁贵, 喂有执地下d粉来食, 食落去, 唔系好甜, 系mud朱古力味, 同好食接不上边之后试个咸蛋芝士, 都系好粉, 少心地攞少少来食, 食落都系好粉, 有咸蛋味, 无芝士味, 好似食紧甜甜地ger咸蛋, 唔好食绿茶杏仁是预期的味道, 有绿茶未, 无mud杏仁味, 不过最小无之前两件咁粉, 不过都系唔好食如果你喜欢买贵野, 食d好粉ger曲奇, 这是一个很好的选择。

2022-12-04
等候时间
2 分钟 (外卖自取)
  • 绿茶杏仁比较正常