2020-06-27 475 浏览
话说假日自己一个人冇事做踩左单车入蓝地。本身想去旁边间Cafe因为见到网上评分唔错,但系个间铺店面较细坐得比较迫,我又拎住部单车唔太方便就冇入到。跟住就见到呢间铺头出面有个平台仔放到单车 咁就入左黎啦。环境都几阔落同舒服,老阔应该系一位Uncle ,好有礼貌,咖啡都系佢自己冲既。上网叫左Latte同一个松露朱古蛋糕,咖啡同蛋糕味道都算唔错,个拉花都好有心思,冇其他评论讲到咁差(可能我冇试意粉啦)。整体黎讲野食OK,坐得又舒服,老细又有礼貌。睇唔出有咩原因俾差评。价钱蛋糕同咖啡分别都系三十几,都OK啦。我坐左接近一个钟都冇客入黎,可能大家都去左旁边个间,其实呢间都不况一试,鼓励一下。(后尾返查,原来呢间系黄店黎,详细可以睇佢地社交平台)

跟住就见到呢间铺头出面有个平台仔放到单车 咁就入左黎啦。

(后尾返查,原来呢间系黄店黎,详细可以睇佢地社交平台)
松露朱古力蛋糕
松露朱古力蛋糕