2021-09-25 674 浏览
早两晚突然想食龙虾,啱啱经过呢间海港,见啲价钱又唔算贵,两个人都入去食啦!点知食完一肚火😤以后都唔再帮衬!我哋叫咗一个西澳上汤龙虾加伊面,自己拣龙虾,一斤二両重,明明拣𠮶只新鲜生猛,点知嚟到啲肉唔爽口,完全唔似新鲜龙虾,似系冰鲜龙虾😡最离奇系明明叫咗一只龙虾,但竟然有三条须,同一只半龙虾尾尾节部份🙄问个经理,支吾以对,问多两问仲走咗去😑我哋屋企系水上人,食海鲜多过食猪肉!明明系一只龙虾,嚟到又多呢样多𠮶样,一睇就知有问题啦!咁大间酒楼竟然咁样呃人😤另外叫咗个花胶豆腐菌煲,味道系几好味,但食食吓发现冇花胶嘅😳同个职员讲,佢话哎呀,乜俾漏咗啊😐然后收咗我哋个煲,转头拎返个有花胶嘅俾我哋😑我哋𠮶晚只系叫咗两样嘢,两样都有问题!叫人点会再有信心嚟食呀!😤

点知食完一肚火😤以后都唔再帮衬!

咁大间酒楼竟然咁样呃人😤

2021-09-24