2019-06-02 193 浏览
逢假日荃湾都非常多人,于是去左人流比较少既越栈谂住是旦食个晚饭,点知竟然会有咁差既经历! 之前都去过绿阳坊既分店食过,感觉不错。点知今次点左个香茅猪扒汤河,一送黎碟猪扒竟然有只红色既蜘蛛系到爬!我同朋友即刻叫左个侍应过黎睇。个阿姨马上揉死左只蜘蛛,之后话换过碟比我地。过左5分钟都冇佢就比过碟猪扒,个碟就系换左既,但猪扒有冇换到就不得而知啦。 本身我都谂住算,但系竟然食食下河粉,比我见到咁大只虫系碗河到!!!哥下我真系想呕,我估唔到系越栈,一间荃湾广场内既餐厅竟然会唔卫生到呢个地步!仲要系接二连三见到食物有昆虫!我地再次去侍应阿姨过黎,佢话可以换过碗,但我地拒绝左,因为已经唔敢再食! 最后,冇咩落肚之下两个人要$190。咁既价钱竟然有两只虫,真系多谢晒! 提醒大家千祈唔好去食,肠胃炎就唔好啦,依家我都好惊会肚痛 放心我会打去食环反映此店既恶劣卫生情况!但我以后都唔会再光顾呢间有虫食店!

提醒大家千祈唔好去食,肠胃炎就唔好啦,依家我都好惊会肚痛

有虫既河粉