今次绝对系为呢个而来啦! 四个就可以升级和牛海鲜拼盘, 有成8款食材, 每款食少少都围番条数, 卖相已经超正, 开动先来荣螺, 手掌心咁大只, 以为好难咬, 点知又嫩又弹牙, 超赞虎虾, 手臂咁长, 虾肉清甜, 虾羔香滑, 净系食呢只都抵啦墨鱼够弹牙, 味道略淡, 但加上调味之后, 味道即刻提升, 我建议加少许盐就OK和牛串, 大家自己试啦, 好好好好食食肉兽嘅我地点会唔点肉类呢,牛肩肉,黑豚腩片, 叉烧, 牛仔肉, 全部都靓仔㖞你睇下D牛肩肉系咪好正呢, 呢间店个炉, 火力可加大同减少, 烧肉当然慢煮啦甜蛋&糯米鸡肉棒又系必食之选, 甜蛋系我最爱, 而糯米鸡肉棒, 烧完外脆中间软内弹牙, 不用调味烧好就可以享用, 一定要试流心芝士年糕又系另一推介, 好似棉花糖咁, 小火就可以烤出金黄色外皮, 一个字, 松软开番个大火, 烧好肉串表面, 我又转中火, 火力由我地控制, 好快有得食, 唔识煮饭都无问题唔够饱的话, 就要烧呢个豚肉汉堡喇! 真系手打豚肉, 好香口, 我觉得配埋一片蒜茸包一定仲正
荣螺
虎虾
墨鱼
和牛串, 大家自己试啦, 好好好好食
和牛串
牛肩肉