餐厅: 傷心酸辣粉 (康寧道)
资讯:

2017-06-24 167 浏览
喺香港,如果觉得口淡淡,想食返啲辣嘢刺激自己嘅味蕾,真心推介去伤心酸辣粉!!味道够浓,辣得过瘾呢度嘅招牌菜有酸辣粉、口水鸡、皮蛋~~~之前嚟过几次,都试过晒喇,今次嚟要揾啲新嘢试吓先!先嚟一碟普通嘅唐生菜先,唐生菜份量好大,而且口感爽脆,菜味十足,非常fresh!!天气变得越嚟越热啦,食饭又点可以少得嚟翻碟凉菜呢~~…红油蒜蓉青瓜就系我嘅首选!蒜蓉味道好香好浓,青瓜同红油嘅搭配真系好好,微微嘅辣味,令我好开胃!~~终于嚟啦!!!手撕鸡冷面,因为热,所以唔想食汤粉,冷面就喺唔错嘅选择!手撕鸡、花生同芝麻嘅配搭,令冷面嘅口感更加丰富。冷面食落口感清凉,而且会越食越开胃,食完真系大满足呀!

2017-06-14