2007-03-13 6 浏览
都有睇过话呢间唔多好,不过旧年食又ok,所以其他地方无位,咪去咗! 8个人都几狂食,比较好嘅有泰式拼盘,包括弹牙虾饼,香叶烧鸡咁,仲有系餐厅都整到嘅生虾刺身,所以系好OK. 仲有好食嘅系烧羊扒,一人一只,系嫩滑同入味. 之后仲有食唔辣嘅冬荫公,酸酸地,总之唔掂,令人提唔起劲再添饮,都系第一次! 炒菜系完全无镬气,同唔冶味! 系屋企炒嘅好过佢!跟住明炉蒸鱼系送嘅,不过不失啦.唔好嘅仲有菠萝烚饭,系呀唔系炒架,d饭油都无滴,唔好话镬气啦! 而且无料嘅. 烧尤鱼乏善足陈,唔香,干争争;仲有青咖喱又系顶唔顺,可以一d 都唔辣,太多椰汁,鸡又鞋.南乳吊烧鸡已经唔系泰菜啦,除咗块皮脆d之外,就无咩好. 其他食过嘅嘢无咩印象啦,问番人先记得,不写也罢! 最后到甜品,无芋头嘅紫色椰汁西米糕,所有颜色都差不多味! 我谂唔会再嚟.

南乳吊烧鸡已经唔系泰菜啦,除咗块皮脆d之外,就无咩好.
其他食过嘅嘢无咩印象啦,问番人先记得,不写也罢!
最后到甜品,无芋头嘅紫色椰汁西米糕,所有颜色都差不多味!
我谂唔会再嚟.