2006-10-24 29 浏览
本身唔太食得辣,所以好少去食泰国菜。但同事叫到,都好啦!最多拣唔辣既野食啰。这里的装修都唔错,还以为价钱会几贵,原来又唔系㖞。晏昼,照旧都系要set lunch。set lunch选择几多,就连唔辣既也有不少选择。我要了酸甜牛肉饭而同事则要炒金边粉,我也有试了些少同事的粉。先评同事的金边粉,湿湿地唔怕太干身,加上有蕃茄,些少酸酸圩,几开胃,金边粉本身亦几爽口。再谈酸甜牛肉饭,卖相吸引,有青椒红椒蕃茄洋葱等,色彩宾纷。牛肉几淋,不过味道偏淡。Set Lunch还有黑糯米做甜品,味道可以,但就犯了甜品大忌,唔热唔冻,麻麻!青柠梳打就几清新,如果主菜浓一点去配合这梳打会更棒!