2010-11-05
一直都系旺角返学, 听同学介绍附近有间唔错既窝夫店, 自己又爱食甜品便到来试试看, 原来就系好景附近我地4个人, 听老板介绍之下要左2个招牌OCIO, 仲有红豆同芝士味仲有学生优惠, (平啲同送雪糕)见到温馨提示最佳品尝时间十分钟内, 唔洗谂啦.....堂食!等期间系到睇贴系门口既杂志广告, 所以唔系好耐, 好快有得食第一口好浓朱古力味, 但又唔会好甜, 佢话无牛油既, 无咁肥腻gd!!加埋雪糕, 一冷一热口感好好, 份量都好多仲有红豆窝夫, 好香好特别, 芝士窝夫咸咸地仲有啲芝士粉系面, 特别之作!!!店员服务态度都好好, 食紧期间佢就问觉得点, 有咩可以改善, 系好用心既!!!价钱都ok, 都底食, 仲有可以储印仔换原味WAFFLE, 一定会有下一次!!!
便到来试试看, 原来就系好景附近
仲有学生优惠, (平啲同送雪糕)
加埋雪糕, 一冷一热口感好好, 份量都好多