康城少有嘅中菜餐厅➖京沪佳肴🦆又揾到优惠去食饭😍但留意返个优惠可能已经完左😞店面面积好大 座位都非常阔落 不过因为优惠关平日午市都满座👫👫〰️片皮鸭做紧半价优惠 $184/例 超抵!🦆上菜嘅时候 已经分好两份嘅份量 摆盘都几好 而佢嘅切法系皮同肉分开 小编一向只系中意食松脆嘅外皮😚有成九款配料 呢个真系好好 👍🏻因为通常其他店舖都只系得四至五种 啲配料可以切合到唔同人口味之余 仲令到整体口味变得较有层次同变化👅推介大家配砂糖食 好正 片系做到好脆 切法都切得好好 无多余嘅脂肪😏饼片就正常 觉得可以再热少少 因为冻得好快❄️👉🏻不过略嫌佢嘅片皮鸭偏油 到 细食嘅小编食到一半已经油到食唔落🤭🤭〰️招牌小笼包🥟 $18/6只估唔到呢个小笼包成为左我心目中top 3!汤嘅热度啱啱好 唔会超辣口 而佢嘅皮厚薄适中 唔会薄到好易烂 影完相都仲完好无缺😍汤汁鲜甜 猪肉饀好松软 呢个价惠劲抵食 仲要叫几多笼都得🥰💰 Around $250 (2人)食物质数 ⭐️⭐️⭐️⭐️环境舒适 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数 ⭐️⭐️⭐️⭐️推介指数 ⭐️⭐️⭐️⭐️#hkcp_将军澳 #hkcp_饮茶 #hkcp_中菜➖➖➖➖➖➖➖➖📍 京沪佳肴 (将
康城少有嘅中菜餐厅➖京沪佳肴🦆

〰️片皮鸭做紧半价优惠 $184/例 超抵!🦆
上菜嘅时候 已经分好两份嘅份量 摆盘都几好

〰️招牌小笼包🥟 $18/6只
招牌小笼包

💰 Around $250 (2人)
食物质数 ⭐️⭐️⭐️⭐️
环境舒适 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食指数 ⭐️⭐️⭐️⭐️
推介指数 ⭐️⭐️⭐️⭐️
#hkcp_将军澳 #hkcp_饮茶 #hkcp_中菜
➖➖➖➖➖➖➖➖
📍 京沪佳肴 (将军澳)
将军澳康城路1号The LOHAS3楼333号舖