2019-02-23 187 浏览
约左几个旧同事打边炉但又唔想去酒家feel.日式feel,只想要本地feel.所以我哋选择呢间!依度感觉打边炉感觉重D,,可能我地早到同有book.位,所以都还未有人客!店内几大,如果爆场生意都几旺!看餐牌内都好多选择,店主都有推介海鲜类比我哋,但大家都无感兴趣,可能想试下佢其他嘢食先!18禁卜卜蚬煲,蚬肉新鲜味美,汤底都妐辣,要有小小心理准备.食完之后,大家热好身可以继续食响铃即炸,好味又松化!不过食完好快会有饱肚感,唔敢食太多佢啲乌冬都好出色!配埋汤底食落都好有味!豚肉都好新鲜,肉质够晒滑.正体来讲,食物好味,服务都可以,看有客人话服务唔好(其实一位女员工做嘢睇唒个场,唔好想人哋有咩舒服,因为都见佢好忙碌的!)不过我哋如果今餐来讲无食海鲜嘢,可能因为热左大家都唔想食海鲜,下次大家聚会一定会再食
约左几个旧同事打边炉

响铃即炸,好味又松化!不过食完好快会有饱肚感,唔敢食太多