招聘中
$60-$75
时薪 (面议)
$60-$75
时薪 (面议)
餐厅: 譚仔雲南米線 (安年大廈)
资讯:

2021-09-03 695 浏览
🇭🇰谭仔云南米线·呢个捞米线我想试好耐架啦 但系见佢既评价好两极 所以一路都的唔起心肝🤭难得个日同事都想试 所以就一齐去左😈😈·麻辣汁烤鸡炸酱捞米线$43我觉得佢比我想像中好食既 就系幻想个个味咁 炸酱同酸菜个份量都好多 同埋因为佢有个麻辣汁 所以都几惹味😌而且我自己觉得就算五小辣都唔算话好辣 同平时十小差唔多 不过佢个米线就真系偏淋身既🙊🙊之后佢个烤鸡就正正常常啦 不过我觉得佢碗米线系偏细碗既 因为我自己一个都轻松食晒🤣🤣·📍漆咸道67-71号安年大厦地下B舖
🇭🇰谭仔云南米线
麻辣汁烤鸡炸酱捞米线$43