2013-08-08 2861 浏览
落开铜锣湾,就顺便喺度食埋lunch。知道Mr. Steak Grill既lunch有semi-buffet,价钱又OK就黎试吓~自助salad bar选择都算多,有生菜、蕃茄、青瓜、粟米、菠萝、红菜头、荳芽、薯仔沙律、苹果沙律等等,仲有芝士、烟三文鱼、虾、青口等,食完都饱左一半了。主菜系忌廉青口大虾意大利饭, risotto尚算烟韧,个忌廉汁好好味,大虾亦好爽口弹牙;分量一般,但味道都唔错。轮到甜品喇, 有唔少选择,样样都好似好好食咁!有焦糖炖蛋、tiramisu、朱古力蛋糕、曲奇饼、cheesecake等,全部都好好食,而且样样都细细件,可以试多几款。虽然有dessert bar,但佢会额外送多个朱古力心太软。个心太软真系有朱古力流心架,好sweet好好味!最后到饮品,除左普通的奶茶咖啡之外,仲可以转其他款既咖啡,唔洗加钱架!我点左一杯mocha,味道都几特别! 以哩个价钱包括沙律、主菜、甜品同餐饮,而且味道唔错,又可以坐得舒舒服服,感觉几好!
2013-03-01
  • 忌廉青口大虾意大利饭