2008-08-25 33 浏览
寻晚同细佬妹去食DINNER, 之前黎过好几次, 不过第一次写REVIEW. 寻晚8:00到达, 订左位. 不过寻晚无乜人. 平时就建议大家订位先. 三个人叫左好多串, 包括:烧鸡翼, 我钟意食!!!!: 真系好正, encore左三轮, 好香口, 好够味!!鸡肉大葱串: 今次真系麻麻地, 有D雪藏味黑豚肉洋葱串: 还可以, 有小小肥, 不过唔算好特别, 反而洋葱几好!!免治鸡肉串: 免治鸡肉同鸡软骨搅埋一齐烧, 好香口同几有口感, 味道适中, 又ENCORE左!汁烧白菌: 正常, 几好芝士翠玉瓜: 妹妹至爱, 不过我觉得有小小怪, 好似唔系好MATCH...烧粟米: 好正!! 好甜同好香牛油味!KIRIN BEER 大支装买二送一呢呢间嘢, 好细, 坐得好逼, 环境好嘈, 服务麻麻, 不过呢度唔系酒店, 唔系高级餐厅, 食物好就够啦! 价钱系唔平, 不过佢D嘢真系好食! 要求服务好, AMBIANCE正, 千其唔好去.

三个人叫左好多串, 包括:

鸡肉大葱串: 今次真系麻麻地, 有D雪藏味
汁烧白菌: 正常, 几好
烧粟米: 好正!! 好甜同好香牛油味!
KIRIN BEER 大支装买二送一