Times Square一间新店, 环境可以同山葵比, 但价钱俾山葵平好多~ Set lunch around $100~ 我同朋友order o左:1) 东京精选定食($120) - 一个大盘装o左一碟碟o野食, 味道唔错~2) 极上吞拿鱼刺身($56) - 鱼腩位, 所以好浅色~3) 照烧鹅肝牛肉($88) - 鹅肝脓但老o左d, 牛肉无咩肉味, 不过烧得o岩o岩好, 五成熟~4) 冻Sake($32) - 佢地会俾好多唔同款o既杯俾你选择o架~ 味浓, 但无甜味~5) Yellow Vitamin($32) - 即系Grapefruit + Lemon~原来依家有20% off(唔知系咪净系新张期内), 埋单$289, 好抵~~~~~~~~~~食物都算系咁啦, 同鱼一丁lunch menu比较, 依度多好多选择, 同山葵比较, 依度抵好多~ Service比鱼一丁好千万倍o添~
2) 极上吞拿鱼刺身($56) - 鱼腩位, 所以好浅色~