2023-06-28
早排家庭聚餐,拣咗呢间潮江春,真系唔错我哋book咗12位,佢哋留咗间房俾我哋,间房入面仲有几张细枱,所以除咗我哋间房仲有其他食客,咁就唔使收我哋坐房价钱。睇咗meun, 见到呢个12人set, 有几抵㖞,包咗劲多嘢食,人多意见多,我哋费事逐样菜去拣,就拣咗呢个12人set啦😆呢个黄金韭菜饼,劲好食,入面系韭菜,表面用咸蛋黄炸脆左!赞呀!闹钟跟住就到红烧海皇仿翅,味道正常啦,冇特别!卤水狮头鹅拼盘好食!墨鱼爽脆好食!跟住呢个系翡翠金豪瑶柱,正常质素,瑶柱谱大大粒,蚝豉都系好食嘅!呢味鲍鱼花菇,好好味,最钟意佢嘅花菇,够香,够厚肉,大大粒!个炸子鸡都好好,皮薄,又脆,鸡肉嫩滑!赞呀!呢个沙巴海斑系用菇一齐蒸,味道还可以,不过蒸嘅时间可能耐咗啲!唔够滑!呢啲翡翠苗就正常水准!炒饭好好食,粒粒分明!两个甜品就觉得有啲失色😆
闹钟
跟住就到红烧海皇仿翅,味道正常啦,冇特别!
卤水狮头鹅拼盘好食!墨鱼爽脆好食!
个炸子鸡都好好,皮薄,又脆,鸡肉嫩滑!赞呀!
呢啲翡翠苗就正常水准!
炒饭好好食,粒粒分明!
两个甜品就觉得有啲失色😆