2015-03-25 1252 浏览
朋友介绍,第一次食美式餐,因一早book 左位,所以唔需要等,一入到侍应就即刻安排我地入左,因我地带埋岁半既bb 去,所以系摆位前亦一早安排high chair 俾啊b 坐,呢样几好,到入座后我地开始点菜,菜黎到后我既评价系:汤 : 原本我以为系罗宋汤,但饮落唔系,似胡椒汤多d ,有d 辣沙津 : 估佢唔到个侍应系我地面前炒沙津,即刻整,好新鲜,不过我觉得如果面包干多d,沙律酱多d 就更好炸鱿鱼同炸龙虾仔 : 好得意,用个铁桶装住,d 炸野既粉开得好靓,食落唔会觉得好油腻,炸鱿鱼比龙虾仔好食,龙虾仔炸后无哂鲜味,但个桶底既薯条好好食虾桶 : 入面用香草汁浸左手板咁大只既虾同美式香肠,虾好大只,好爽口,香肠无食到,所有唔知蟹桶 : 一样用香草汁浸住,但除左肠仲有粟米,蟹脚都好食,但香草汁落系蟹度,香草汁味道太浓,所以减底左蟹既鲜味,但粟米有少少牛油加香草汁个味道唔错总结 : 因第一次食传统美式餐,所以唔知正确味道系点,所以只照我自己既味道黎写呢个食评,整体黎讲,侍应服务态度好,可以照顾有bb 既食客,地方算宽敞,环境够干净,野食整体唔错 ,最后如果有埋bb 餐具同埋食虾蟹时能备有湿纸巾或

总结 : 因第一次食传统美式餐,所以唔知正确味道系点,所以只照我自己既味道黎写呢个食评,整体黎讲,侍应服务态度好,可以照顾有bb 既食客,地方算宽敞,环境够干净,野食整体唔错 ,最后如果有埋bb 餐具同埋食虾蟹时能备有湿纸巾或湿毛巾会更好
2015-03-24