2023-03-07 294 浏览
大角咀都好鬼多咖啡店,但富多来商场依头就唔系好多,之前有一间但最近都折左。最近睇住佢开,一开头见佢好似冇乜野食净系得咖啡,心谂应该都好难做。但依家见佢愈来愈多野食,又沙律又三文治,依家重有牛尾汤同牛尾通粉添。不过我一早过去唔食果啲住。食三文治算喇。我叫左个鸡肉三文治,啲料都算多,成堆沙律系入面。价钱依家真系算好低食。因为买三文治野饮系减$20蚊。三文治加杯肥威都系$47。平时去买杯野饮都三十几蚊。依家有啡饮有文治食好低。最重要既系佢啲啡都唔系流四。平时我其实唔系好钟意饮啲鲜奶咖啡之类既野,但佢唔同。啲啡味够重,唔会比啲奶冚左啲味。依间真系值得推价,性价比十分高。
鸡肉三文治加肥威
2023-03-07
$47 (早餐)
鸡肉三文治加肥威