2022-12-10 601 浏览
好耐都冇奖励过自己啦😌难得出咗花红,头奖励吓自己啦。朋友话呢度啲刺身饭好好食,我叫咗两个:一个系吞拿鱼配拖罗、另一个系右口鱼配带子。第一个反应系,原来呢个世界真系有右口鱼😂上网查返资料,先知道右口鱼系日本独有,口感唔会话好肥腻,配埋紫苏叶,有种清新嘅感觉。另一款拖罗就似返平时食嘅丼饭,油花十足,啖啖系精华,真系好攞命,你叫人哋点样食返出边𠮶啲普通寿司姐🤣🤣仲叫咗烧鸡翼,师傅功力喺呢度一清二楚,外皮金黄香脆,内里Juice多汁,多一分新焦,减一分就唔熟!两个字总结:出色!叫咗个火锅,汤头味道比较淡,咁样就食得出食料到底新唔新鲜,睇嚟餐厅对自己嘅食物都好有自信,当然结果都说服左我,每一样嘢入口都知道系好嘅👍🏼👍🏼尤其是系啲蔬菜,好甜!总括嚟讲,系一间味道卖相都好唔错嘅餐厅!
好耐都冇奖励过自己啦😌难得出咗花红,头奖励吓自己啦。

总括嚟讲,系一间味道卖相都好唔错嘅餐厅!