2016-12-03 1754 浏览
呢间肥🐷餐厅,斋睇个餐牌唔系好吸引,要入去试下先知道「唔食就走宝」!骤眼睇个餐牌,好似英国汉堡和港式地道菜,经过呢间餐厅第三次先决定入去一试!点知真系有惊喜睇个名叉烧包,香港人的确唔会陌生,但我同老公胆粗粗order咗嚟试下,点知......入面嘅叉烧馅料比平时中式酒楼更丰富,有过之而无不及嘅味道,而包嘅质感较软身,系我食过最好食嘅叉烧包!间餐厅啲house wine就不过不失啦,但我就对佢嘅mocktail加分!超好饮!下次去到都要再叫多杯!另外,加$5水任饮,仲要系sparkling water, 出去买都要廿几三十蚊支!我哋仲嗌咗猪肉酱配酸苹果酱,解解腻。都好唔错咖!汉堡组合够晒足料,分别系手撕猪肉同五花腩汉堡,非常切合广东嘅文化同口味,呢点几细心炸猪耳配酸豆酱 同 青瓜刁草腌酸菜 都系唔错嘅选择!环境唔错,几宽敞,坐得几舒服!如果想一次过多食几道菜,建议order细碟

我哋仲嗌咗猪肉酱配酸苹果酱,解解腻。都好唔错咖!
炸猪耳配酸豆酱 同 青瓜刁草腌酸菜 都系唔错嘅选择!
环境唔错,几宽敞,坐得几舒服!

如果想一次过多食几道菜,建议order细碟
  • 叉烧包
  • 猪肉酱配酸苹果酱