2023-06-10
宜家家私出左两款榴梿新产品,其中一款要上餐厅先有卖,🤴🏻话咁就顺便食埋晚餐啦!😄😄~~~蘑菇🍄忌廉汤🍵~~~🤴🏻装到差唔多满泻😇😇,有好浓嘅蘑菇味,唔会好稀!😃😃~~~烟熏烤鸡腿🍗~~~🤴🏻扭计要食,唔系好大只,味道正常,唔会好干😀😀~~~烟熏蜜糖肠~~~$12/3粒,粒粒都饱满、多汁、又短又肥😁😁!~~~烧烤味三文鱼柳配北非小米沙律🥗及薄荷乳酪酱~~~我就觉得size偏细,小米内有蕃茄粒,所以会带酸味,三文鱼自带嘅鱼腥味🤴🏻就觉得ok,我就有啲接受唔到!😅😅~~~黄金软壳蟹意大利粉配咸蛋黄忌廉汁~~~意粉软硬适中🤴🏻就几钟意,咸蛋黄汁有起沙嘅口感,但味道唔浓😅😅特别在软壳蟹炸到成块薯饼形状,但内里又真系成只软壳蟹原型俾你食,食得都几方便😋😋,软壳蟹味道都合格😙😙~~~D24榴梿斑斓蛋卷~~~斑斓味散发自蛋糕体,榴梿味就来自啲cream,食落都几夹,唔会抢咗对方嘅位置😛😛,虽然未去到超级出众,但一试无妨😘😘!
~~~蘑菇🍄忌廉汤🍵~~~
🤴🏻装到差唔多满泻😇😇,有好浓嘅蘑菇味,唔会好稀!😃😃
~~~烟熏烤鸡腿🍗~~~
🤴🏻扭计要食,唔系好大只,味道正常,唔会好干😀😀
~~~烟熏蜜糖肠~~~
$12/3粒,粒粒都饱满、多汁、又短又肥😁😁!
~~~烧烤味三文鱼柳配北非小米沙律🥗及薄荷乳酪酱~~~
~~~黄金软壳蟹意大利粉配咸蛋黄忌廉汁~~~
~~~D24榴梿斑斓蛋卷~~~