2018-02-06
非常愉快又黎到星期五。早早就决定左要同男朋友黎黄埔呢度既9号水产食野。😽可能系我地黎得早既关系,店入面都仲未爆满!咁紧系拿拿声埋位食野啦⋯而加香港既拉面店真系愈做愈好,店面同坐位都同日本既装修一模一样,好有日本风情啊。就连自助既水同画纸仔叫菜都好似返左乡下咁⋯😬(可以留意下门口,餐厅搞紧活动)口水你地一定会嫌多,我都系快手上图比大家睇好d👏😌店员推荐我食呢个特上海老汤拉面($98)。我对虾虾既热情似火啊!汤汁好浓,成碗汤好似有上万只海老咁,汤既颜色系靓靓既深橙,一睇就知落足料去煮。呢度拉面可以拣返硬d定软d,配料又多得拣,真系岩晒最爱挑剔既香港人。男朋友叫既系特黑蒜油拉面,可以近d睇清楚个颜色,虽然个样同海老都差唔多,但香味就大相迳庭了。每款拉面都绝对可以同日本果几间最出名既比美啊!Tvb故事既结尾多数都会打边脑或者bbq,我就选择左用铁板牛油粟米黎作结案陈词。香香既牛油从此就停留左系我口腔内。就连饮品都咁有特色⋯😚非常非常期待下次再黎。
口水你地一定会嫌多,我都系快手上图比大家睇好d👏😌
店员推荐我食呢个特上海老汤拉面($98)。
每款拉面都绝对可以同日本果几间最出名既比美啊!
香香既牛油从此就停留左系我口腔内。