2011-10-31 77 浏览
原本一班人去烚吓烚吓买咗d团购票打边炉,点知呢间野真系差到冇朋友,食完之后同d朋友结论如下1. 我仲谂住买得团购好多人, 点知个场系唔爆的...... 由刚坐底到走都系咁.........2. 间野得3-4个人响度招呼, 唔系楼面呀, 系楼面连埋水吧... 响里面砌完野仲要出嚟帮埋手, 我地叫咗几次野,冇一张单系齐到order架,出野又慢,饮品叫咗好耐都冇人俾, 自己走去攞啦,谷鬼气3. 食物方面,个咩黑松露汤底,我从来冇睇到个锅有啰,有都系得d茶树菇既野,似杂菇汤底.... 话够人头就送象拔蚌剌身,点知去到就冇得番d虾剌身,但系我地都订七点,冇可能系卖晒啰。我地叫咗d 白菜,但系好明显系洗唔干净, 菜身仲有d 黑色野痴住好恶心,如果讲好食就只有芝心丸同埋个牛丸,其他既都只系一般4.不过最烦气就系埋单时,我地攞咗两支啤, 佢计番冇问题, 但系佢话我地再叫咗支竹蔗水,冇错, 我地叫过,但系等咗几十几分钟都冇人攞嚟,我地就叫啤酒, 但系都冇人攞俾俾我地,唯有自己攞啦......点知著紫色衫既女人讲话我地有叫过蔗水, 佢仲话系佢攞野嚟时俾我地。呃你都唔系呃渣野饮呀?同埋个紫衫女人好似冇走过嚟

4.不过最烦气就系埋单时,我地攞咗两支啤, 佢计番冇问题, 但系佢话我地再叫咗支竹蔗水,冇错, 我地叫过,但系等咗几十几分钟都冇人攞嚟,我地就叫啤酒, 但系都冇人攞俾俾我地,唯有自己攞啦......点知著紫色衫既女人讲话我地有叫过蔗水, 佢仲话系佢攞野嚟时俾我地。呃你都唔系呃渣野饮呀?同埋个紫衫女人好似冇走过嚟招呼过我地啰

最终佢都减番支蔗水,但系个态度比较差劲, 找完钱多谢都冇句,我自己就傻咗,俾老婆话应该攞清晒d tips。

呢间野我谂我自己唔会再去架啦,
2011-10-29