2016-12-04
之前话过晚上超多人的寿司店,今日睇戏前12点几来到吃午饭,唔驶等,可以直接入坐,试一试有几吸引人来排长队。去相首先是寿司,三文鱼子唔脆口,无卜卜声,好彩唔腥。油甘鱼TORO,讲明TORO当然要甘肥啦,但就一点都感觉唔到,同普通油甘鱼无分别,吞拿鱼正常。炸蚝有点过熟,垫底菜一睇就觉翻用多次了,影响食欲。软壳蟹手卷,一样炸过龙了,而且炸浆唔好食。同炸物相反,火炙三文鱼烧得唔够,有点求其。盐烧油甘鱼鱼鲛,一样烧得唔够,而且无盐味,同样有种求其的感觉。忘了影实物的期间限定,寒𫚕,俾我感觉是一旧肉,无任何味道,失望。吃完,失望,点解要排长龙吃呢?就以这个价钱来说真的十分过分,炸的师傅炸过火,烧的师傅求其烧,唔知是否同一位师傅。除此之外,服务员收碟十分怠慢,每次只会放食物时有碟才收,如果唔系点行过都唔会理,小弟观察其他顾客桌上都是一样,一视同仁。10分钟了,到结完帐都唔肯收,但服务员确实行来行去,真系好忙。总结来说,起一个非繁忙时间,客人唔多,服务和食物质素都咁差,真的不可原谅。最后有一样好的,是饭,够实唔易散,一样,也是只有一样可以接受的,但始终补救唔到。就算有好地点,好科技又如何?点解张单上的
吃完,失望,点解要排长龙吃呢?就以这个价钱来说真的十分过分,炸的师傅炸过火,烧的师傅求其烧,唔知是否同一位师傅。除此之外,服务员收碟十分怠慢,每次只会放食物时有碟才收,如果唔系点行过都唔会理,小弟观察其他顾客桌上都是一样,一视同仁。 10分钟了,到结完帐都唔肯收,但 服务员确实行来行去,真系好忙。
最后有一样好的,是饭,够实唔易散,一样,也是只有一样可以接受的,但始终补救唔到。就算有好地点,好科技又如何? 点解张单上的时间快了一小时?