2023-07-11 69 浏览
当日黎到尖沙咀,朋友提议食呢间Café, 已经隔左3年再到🫢睇下水准系咪依旧当日共3人分别点了:❣️唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭拣左大份鳗鱼,相当吸引,烧汁鳗鱼,味道不错👍🏻蛋包再滑d会更好,整体系惹味既饭~❣️千岛软壳蟹芝士比萨卖相不错既pizza, 千岛酱pizza 系味道上无得输,甜酸既味道再加上蟹柳、软壳蟹,搭配很够味👍🏻Pizza 底偏薄脆,但不会冇焦底既情况~❣️求其是但乜都炸啲啦呢款小食包含好多炸物,有炸虾、薯条、炸芝士、炸蚝,每款炸物炸得好香脆,好适合选择困难症既朋友拣👍🏻❣️Peanut Butter Coffee Frappe 充满浓郁花生酱味道沙冰,而后劲系咖啡味道,好适合钟意花生酱味既朋友试❣️Yuzu Yakult Frappe想解渴可以点,柚子同益力多好夹柚子好香甜,益力多就酸味,配搭清新又解腻👍🏻❣️德国水蜜桃花茶(热)相当有仪式感既摆盘😍有品茶既感觉,水蜜桃花茶味道好香,仿如有一个🍑放系面前花茶味道清新,较淡味,适合钟意饮清茶既朋友💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠总括,无论去咗几多次,水准依旧👍🏻呢度系一个同朋友聚餐嘅好地方☺️

当日共3人分别点了:

❣️唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭

❣️千岛软壳蟹芝士比萨

Pizza 底偏薄脆,但不会冇焦底既情况~

❣️求其是但乜都炸啲啦

❣️Peanut Butter Coffee Frappe

❣️Yuzu Yakult Frappe
想解渴可以点,柚子同益力多好夹
柚子好香甜,益力多就酸味,配搭清新又解腻👍🏻

❣️德国水蜜桃花茶(热)

相当有仪式感既摆盘😍
有品茶既感觉,水蜜桃花茶味道好香,仿如有一个🍑放系面前
花茶味道清新,较淡味,适合钟意饮清茶既朋友

💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
总括,无论去咗几多次,水准依旧👍🏻
呢度系一个同朋友聚餐嘅好地方☺️
2023-06-03