2007-07-31
我都话依期爱包, 难得到湾仔, 记起有依间都好出名o下的正完美式潜艇专门店, 真系点都要找到lei~~~叫了6吋的芝士牛肉潜艇, 佢介绍燕麦包话有少少芝士味wor, 沙律基本上系全部都要, 重要求多蕃茄, 但都放唔到咁多, 然后要蜜糖芥末酱, 后来先知可以要多过一只source. 可能我对食的知识未够班la, 好似mix & match 错哂, 令个潜艇一d都唔特别.首先个包系有翻热, 有少少脆, 但唔知点解好"un", 食完直情牙都软埋, 都唔觉有芝士味; 同埋我expect肉会多过菜, 但好似1:1咁, 太多菜la; 不过个source系好味ga, 但我唔知自己match 得对唔对lor; 虽然系芝士牛肉潜艇但芝士味真系好少, 牛肉都系少.成$29真系唔值, 加上有期望就更失望, 但我依然会比次机会佢, 睇清楚跟足食评先再食!!!!