2021-08-19
Ocio (将军澳) 📍:将军澳坑口重华路8号东港城2楼238号舖🚗:坑口地铁B1出口 步行3分钟📞:+852 3705-0385💲:~HKD130/head for dinnerFood quality✔️:自家制鲜紫薯蜂蜜窝夫👌🏼:炖牛尾肉手打阔条面、玫瑰咖啡、蘑菇汤总结:👍🏼抱住食饱就得嘅心情 随便系东港城行咗入间集团式经营嘅餐厅 期望本身就唔高 所以算喜出望外👍🏼无论系食材质素 份量 性价比都系甜品正过晚市套餐 所以比较建议大家嚟食甜品 🍮 👍🏼窝夫极大份 佢真系可以当一餐而唔系比你摄牙罅 好抵食 叫咗紫薯窝夫都唔似出面普遍比旧普通窝夫跟住上面淋啲紫色物体就话系紫薯窝夫 窝夫入面嘅馅料真系咬到紫薯嘅粒状 所以算系有诚意☺️👍🏼晚市套餐价钱真系进取咗啲 宽条面系好食 烟韧嘅 唔似系拎工场普通货 份量正常 不过唔算抵食 但佢开系商场入面好似成件事合理咗🤫👍🏼上菜速度快 侍应都主动系转甜品时帮手换碟👎🏼环境走chill cafe 路线 睇得出系想比人打卡嘅 但可惜张枱唔大 好易影到其他食客 最尾决定转坐bar枱 但又太过窄🙈👎🏼枱同枱之间较迫 如果隔离枱讲紧777坏话 你系可以同佢搭嗲👎
📍:将军澳坑口重华路8号东港城2楼238号舖
🚗:坑口地铁B1出口 步行3分钟
📞:+852 3705-0385
💲:~HKD130/head for dinner
Food quality
✔️:自家制鲜紫薯蜂蜜窝夫
👌🏼:炖牛尾肉手打阔条面、玫瑰咖啡、蘑菇汤
总结:
👍🏼上菜速度快 侍应都主动系转甜品时帮手换碟
👎🏼衞生可以再改善下 比嘅碟未凉干就比我哋用 仲有啲黐立立嘅感觉🥲