2019-07-01 77 浏览
朋友今日带我去位置沙田市中心食fusion 泰菜, 闲日餐厅未到七点已经full House ,如果想食既朋友一定要book定位先得!咁热天气当然唔少得一杯thai milk tea , 我平日钟意奶味浓, 所以泰式奶茶中哂我胃口, 再唻我地starter 鸡翼同埋意大利云吞配东阴公, 个汤非常泰式, 唔会过辣, 酸酸地好开胃! 再唻我地左啖啖蟹肉黄咖哩, 净系摆盘都已经加哂分, 蟹肉真系好多, 同个名一样真系啖啖肉, 食到last一啖都有肉, 最后我简甜品都简左好耐, 净系crepe都有好多种口味, 今次简左奶茶, 估唔到好夹, 事后听人讲椰子红宝石都好出名, 下次一定要试下先得!