2024-09-06 850 浏览
开学后小朋友放半日假,日日在家无所事事就揾日去接下爸爸食lunch比个惊喜佢🥰但话就话接爸爸,但妈妈当然要揾下商业区有咩岩小朋友食🤣原来系尖沙咀商业区都有间亲子餐厅!即刻可以带埋2位小可爱去食个 lunch🤗🤗恐龙餐厅,离远已经望到楼上cafe有恐龙公仔!真系唔难揾无一上到去就有好多board game 玩,又有书睇,仲有得打机,正丫,岩晒我老公同啲仔👍🏻👍🏻👍🏻我就负责order食物一睇餐牌,见到个烧春鸡张图好吸引😍😍叫埋其他食物,就同阿仔玩!🔆 欧式香肠拼盘有好多不同种类既肠仔,有法兰克福肠,纽伦堡肠、青咖喱肠、芝士肠、猪肉蜜糖肠、鸡肉直布罗陀肠、烟维也纳蛇饼肠全部都好好味,阿仔自己都食左好多😋🔆香茅柠檬烤春鸡🍗春鸡大小刚好,阿仔食鸡髀食到赞不绝口😋我都觉得好好味,肉质好鲜嫩,而且多汁又juice,一啲都唔柴,正👍🏻🔆巴马火腿杂菌比萨巴玛火腿、番茄薄饼酱,仲有芝士、芝麻菜,调味好好,火腿新鲜够味,芝士仲有微微拉丝🍕🔆儿童餐🦖有白汁意粉、薯条、炸虾、提子、蓝莓、小蛋糕,仲有果汁!份量刚刚好,岩晒小朋友!🔆侏罗纪甜蜜狂欢小朋友至爱既甜品时间,有个超巨大棉花糖,入面仲有牛角窝夫、雪糕、鲜
开学后小朋友放半日假,日日在家无所事事
就揾日去接下爸爸食lunch比个惊喜佢🥰

但话就话接爸爸,但妈妈当然要揾下商业区有咩岩小朋友食🤣

原来系尖沙咀商业区都有间亲子餐厅!
即刻可以带埋2位小可爱去食个 lunch🤗🤗
恐龙餐厅,离远已经望到楼上cafe有恐龙公仔!真系唔难揾无

我就负责order食物
一睇餐牌,见到个烧春鸡张图好吸引😍😍
叫埋其他食物,就同阿仔玩!

🔆 欧式香肠拼盘
全部都好好味,阿仔自己都食左好多😋

🔆香茅柠檬烤春鸡🍗
春鸡大小刚好,阿仔食鸡髀食到赞不绝口😋

🔆巴马火腿杂菌比萨

🔆儿童餐🦖
有白汁意粉、薯条、炸虾、提子、蓝莓、小蛋糕,仲有果汁!
份量刚刚好,岩晒小朋友!

🔆侏罗纪甜蜜狂欢
小朋友至爱既甜品时间,有个超巨大棉花糖,入面仲有牛角窝夫、雪糕、鲜水果、脆条,除左打卡吸晴之外,仲要好好味,新鲜焗好既牛角窝夫热辣辣配雪糕真系一流!