2023-07-27
利舞台广场逐渐转型成1座好多食肆的地标,去铜锣湾唔知食咩好,可以去果到觅食😜今次我地就去左18楼的dodam chicken,未到期8点已经全场爆满,座无虚席,好不夸张。餐厅提供多款不同类型的主菜,包括pizza,炸鸡,韩国小食及特色饮品等,在场人士以女士偏多(约80%) ,睇黎大家都钟意系呢到一边聚餐一边谈笑风生Gathering👀招牌苹果pizza份量好大块,苹果肉经过烤焗有种像糖衣的口感,和pizza的味道相映成趣,肉松成浸铺系面,加埋芝士底,岩晒happy share😍香脆鸡 (无骨 半份) 太多款炸鸡选择了!仲可以自己按需要拣有骨无骨,懒人当然是无⻣啖啖肉🤗 上枱时仲出紧烟,皮唔会好赶粉,鸡肉个口感亦都可以接受,绝对好过一般炸鸡店的炸鸡。个环境都比较chill,搞到我系现场睇住韩文mv,想即刻叫埋烧酒/啤酒,变成oppa食炸鸡添(FF mode) 食饱饱出嘅时候,仲有人等位!
招牌苹果pizza
香脆鸡 (无骨 半份)
食饱饱出嘅时候,仲有人等位!