2021-08-30 27 浏览
呢间bookmarked 左好耐,终于等到九龙湾开店啦🎉以前成日去日本都会食刺身丼,不过自从疫症之后就冇咩点食,因为要系香港食到新鲜肥美既刺身饭真系唔容易,终于揾到间好选择啦同友人order jor 肥美既不二之选:三重大极上丼HKD398个人最爱既刺身一碗实现晒,三重分别系肥美既拖罗,creamy 既海胆同鲜甜既长脚蟹肉,真系好鲜好甜😍果然系一分钱一分货,值得一提系拖罗冇筋,入口即化既口感好有幸福感,加埋长脚蟹肉解下漏,成碗爆丼既味道层次提升晒,一定系下次会再encore之选海胆三盛HKD288因为个人太爱海胆,所以同朋友share埋呢碗满足下口腹之欲,三款海胆各有千秋,中间既马粪海胆最浓味,配埋流心蛋食,好creamy好甜,呢个都大推✌🏻总结系呢度食丼饭俾到好大既幸福感俾我,真系大满足呀

同友人order jor 肥美既不二之选:

三重大极上丼HKD398

海胆三盛HKD288

总结系呢度食丼饭俾到好大既幸福感俾我,真系大满足呀

• 三重大极上丼
  • 三色海胆盛丼