2022-03-03 1189 浏览
呢排经常食牛扒食上瘾,近近地就脚系大埔揾到呢可以自己拣部位同gram 数嘅铁板牛扒店☺️开头就拣自己想食嘅部位,之后呢仲可以拣你要嘅重量,再计返个磅数,然后先再俾钱🤩而味道仲可以拣你想要嘅,有葱油,蒜油,同埋洋葱油,我朋友拣咗蒜油同洋葱油两种都好香👅店员都有同我哋讲解,想食肥啲可以拣嘅部位,肉眼同西冷就最啱,我哋最爱香香嘅牛肉,好贴心🙈之后佢就会比个牌仔你,搞掂就可以出去攞,因为我哋拣咗一个套餐,成个套餐里面,有饭,满满嘅饭素,面豉汤同埋一只温泉蛋,好丰富㗎,一定食得饱,另外仲好多唔同嘅调味料俾你自己调味👏🏼可以拣埋你块牛嘅熟度,因为我自己钟意食比较熟嘅,而佢嘅铁板都会保持一定嘅温度,所以想食七成,我估叫五成就差唔多喇👍🏼🤤牛肉嘅味道真系唔错,好抵食同埋份量好大,啖啖肉劲满足👏🏼推荐 然后呢度仲有啲套餐 有五选二嘅套餐啦同埋三迁移嘅啤酒套餐

然后呢度仲有啲套餐 有五选二嘅套餐啦同埋三迁移嘅啤酒套餐