2005-07-05 28 浏览
同男友游水之前去食个lunch, 去到呢度, 紧系食烧味最稳阵啦, 睇下个menu, 除左烧味之外都系小菜套饭, 完全无个d西式lunch set, 但lunch食小菜系咪有d怪呢??男友叫左乳猪四宝饭$38, 我就叫左茶餐$24, 四宝饭有乳猪, 红肠, 油鸡同义烧, 都好大碟下, 乳猪真系烧得好靓, 红卜卜, 个皮又脆又唔多肥膏, 好吸引. 红肠一般, 油鸡一般但都厚肉, 义烧就真系唔错㖞, 肉厚又烧得唔过时, 唔会食落口感太硬, 啖啖肉, 正啊~~~我个茶餐就有火腿奄列, 方包都系咁架啦, 火腿奄列就煎得好正啦, 火腿够多之余, 煎完的蛋依然重可以食到有蛋汁, 好正啊!!义烧意粉个d义烧都系啖啖肉, 好香好正, 意粉肥嘟嘟, 好滑, good啊!!!唯一美中不足之处, 系餐饮个奶茶就麻麻, 其实茶记的奶茶好重要架, 佢个杯奶茶有d鞋口, 但都好过快餐店