6天前 0 浏览
#启德AirsideTigerRamen 周末带咗狗狗嚟到宠物友善广场Airside放电,玩到攰就上咗5楼food court食晚餐,店铺选择多,最后都系拣翻钟情嘅日本料理,人均港币$75。🐟烟三文鱼丼饭套餐滑蛋香浓出色,烟三文鱼就不过不失,个人觉得米饭偏硬身,套餐会附送三只煎饺子,外皮脆卜卜,内馅多汁,比较有惊喜。🐖五花腩丼饭套餐整体肉质肥美,不过个人觉得肉偏少,白饭较多,都系滑蛋最出色,套餐嘅附送小菜可以拣其他,不过最后都系拣咗煎饺子。🍜黑老虎酱油猪软骨拉面三款比较之下,我个人觉得拉面嘅水准较两款丼饭高,芝麻味重,汤汁浓郁,不过拉面嘅卖相可以有再进步空间,有助大大提升食欲。📸同场额外最惊喜系连food court宠物都入得(需坐宠物车或入袋),钟意小动物嘅朋友,欢迎去启德Airside~#香港美食 #香港foodie #启德美食 #tigerramen

🐟烟三文鱼丼饭套餐

🐖五花腩丼饭套餐