2024-12-19
每次一谂唔到食咩,全家一定系去凑凑火锅,真系好岩一家大小一齐去。因为我真系大爱佢哋嘅自助吧,除咗有酱料,仲有生果、香辣杏鲍菇同凉拌鱼皮!每次去都食一大盘🤗🤗仲有‼️仲有‼️免费‼️超丰富‼️儿童餐‼️今次拣咗鸳鸯锅,大人细路都满足到!一边系花胶鸡,而另一边系台式麻辣锅!花胶鸡锅个汤真系好出色,店员话打边炉之前可以饮左啖汤先,用咗鲍鱼、唔同菇煲鲜味十足!我哋差唔多饮哂成个汤底🤣🤣个锅仲配咗一碟花胶、竹笙,好补好岩呢个天气。 台式麻辣锅仲可以疯狂任加豆腐鸭血,系我最最最爱,好抵食每次必点💕💕🐮肉肉圣诞树🎄厨师将牛肉砌成圣诞树造型,好可爱,好有圣诞气氛啱晒打卡🥰总共有两款牛肉,肉质鲜嫩,油脂分布均匀,牛味好浓郁。
打边炉当然唔少得海鲜,#新鲜活捞蚵仔同手工虾滑我都大推!虾滑入面真系有大大粒虾,好弹牙!企鹅墨鱼丸都好得意,而且味道都唔错有啲细细粒嘅墨鱼粒。
🐮肉肉圣诞树🎄