2017-10-03
[选择困难症日本料理]突然好想食日本野,open rice见到呢间有唔错嘅评价,而且见到啲相好吸引有好多野食,真系好啱我呢啲咩都想试少少嘅人啊!咁就试下啦。去到门口,因为饭市都要等好一阵子,呢个时候当然就系要拣下睇下有咩好食啦!门口已经有啲dummy set喺度show下啲set,真系有劲多选择!虽然好多人排不过都唔算等得耐,因为中间好多人都走左。坐低睇本menu,真系好多选择同配搭,选择困难症嘅朋友一定好头痛喇!好在我目标明确,唔要炸物又想食寿司同乌冬!最好就拣左个蛤贝味噌乌冬锅五件寿司御膳!等左阵就好靓咁上枱喇个set!其实呢个present真心唔错!蛤贝大大只冇沙,唔错。乌冬ok,味噌汤我淡口味人士就觉得咸左少少!寿司就麻麻喇,鱼生冇咩鱼味,不过呢间唔系专食寿司嘅都算中等啦!蒸蛋好多料,好味又蒸得够滑!店员服务唔错不停帮你加茶。