2018-08-03
之前食过几次呢间晚餐都觉得啲蚝唔错,几超值,但今日就无得叫蚝,系因为落order𠮶阵先同我地讲话个蚝牌renewal(其实唔明点解入座之前唔同我地讲,或者写个牌出嚟比大家睇下)主菜都算嚟得快不过味就合乎预期啦(觉得去非扒房锯扒就预咗味到一般),不过个side dishes嘅味真系怪到吓亲人,个薯蓉太重牛油味。其中一个卖点Salad bar都几好,不过今日dessert bar就失色,无咩款式同埋出得好慢当我地差唔多食完之际,杯餐饮第80分钟先嚟,未开始饮就已经叫离开,仲话出面好多客可唔可以快啲走我想话唔系话可以食足90分钟㗎咩?啲服务态度真系劲差,最恐怖就系我地一走嘅时候有个waiter执枱𠮶阵快到淋湿埋我(都仲未开始行出张櫈)唉好失望,无下次真系极到怀疑间餐厅系咪已经转咗手,连酒牌都无埋,甚至连啲staff都转咗