2024-08-22
收工已经八点食咩好 😮💨 呢间火锅放题120分钟,夜晚11点先闩门,可以慢慢食。😆我哋拣咗安格斯牛颈脊套餐,唔知系咪因为平日,平时$298一位,今日只需$268一位,好彩😆我哋拣咗椰汁花胶鸡锅,汤底一到,国际惯例梗系饮碗汤先啦,系好清嘅鸡汤,鸡切得比较大件,而且有唔少嘅花胶。两位以上入座仲送一个海鲜拼盘,入面有六款海鲜,啲沙白好肥嘟嘟,好甜呀😋 如果海鲜觉得唔够喉,仲可以加钱追加。😛除咗送海鲜拼盘,仲送即炸响铃,摸吓佢真系好热个㖞😂安格斯牛颈脊平时咁样出街食一碟最少都要$238,对于我哋呢啲牛魔王,一个人最少食两碟,基本啦,轻松回本。😂 呢个厚薄啱啱好,滚两下就食得,而且牛味好重,咬落去啲油脂就渗出嚟🥲 谂返起都肚饿。🥹仲点咗其他火锅配料,我觉得系因为个汤底好味,所以其他火锅配料加落去味道都唔错,尤其是系蔬菜类。🥬座位方面都几阔落,装修行港式怀旧路线,好经典嘅绿色格仔💚 抬高头仲有当舖嘅霓虹灯招牌。店员主动又热情,当我同朋友企喺门口犹豫紧嘅时候,佢哋好主动问我哋几多位,又会同我哋介绍吓个餐,咁就却之不恭啦 😂 依家好少餐厅职员都有礼貌,又坐得舒服,又开得夜,又抵食(真心一个人食两碟牛
除咗送海鲜拼盘,仲送即炸响铃,摸吓佢真系好热个㖞😂
依家好少餐厅职员都有礼貌,又坐得舒服,又开得夜,又抵食(真心一个人食两碟牛都已经回本),仲要唔收加一服务费,唔收酱料费,真系要再嚟再嚟。👍🏻