2022-06-04
见系星期六又无嘢做,咪去去试下新韩国嘢食啦,满心欢喜点知换嚟一场空🌝我嗌左个soft shell crab set,盛惠$103。点知一上到嚟,个蟹有霉臭味,成pat嘢感,谂住净食白饭,点知硬到好似隔夜饭感,仲要连最基本嘅蛋都要煮到老一老,好似旧蛋已经死左两次。真心攞命😢最后我真系顶唔顺倒左佢(自助形式嘅餐厅)。服务态度十分差。我同个counter落单嘅时候,我明明嗌H8(set number),佢唔明,我咪答H Eight,讲左三次,佢都仲话我讲紧H Five(我心谂E同F嘅发音有无禁似?)之后又话听唔明,叫我拎个餐牌指比佢睇,好似好唔耐烦感,但果阵间餐厅完全无客,得我一个,究竟我有咩事得罪佢地呢?PS虽然餐厅啲staffs系外国人,我英文都无好好,但H Eight唔会唔识读🥲🥲食饭本来就应该系一个享受,今次真系搞到我成肚气,先开account Dee臭佢😡Btw 炸鸡尚可🥲
,满心欢喜点知换嚟一场空🌝
Btw 炸鸡尚可🥲