打败仗,呢几日暴食零食太过份,琴晚又宵夜食左两大包朱古力同朱古力百力滋可能太放肆了我的增肥生活,搅到今日严重喉咙痛tim死火!!仲想想地晕!无奈又起了喉咙痛到爆炸,咁就当然要食下雪糕,等个喉咙舒服下啦!于是顺便当试新ya!样子实在系太可爱了,即刻觉得开心啲!芒果味麦旋风,雪糕刺牛牛公司的产品,预料之中既味道,无乜特别,不过入面有正常麦旋风有既朱古力饼粒同碎,即刻好食好多,唔单调,食时每啖脆脆的,完全无理到病情,唉!!!之前出过绿茶麦旋风,觉得最好食,虽然绿茶味无乜,但咁既价钱,全港最平啦!哈,今次又病,又准备请两日假,大破财了,唉… 阴公猪!!!可以病少啲啲吗?唔想再请病假了,病假好无聊,系家休息完训完就无ya做,觉得好晒时间!假期要咁过,太难过了吧!!
可能太放肆了我的增肥生活,搅到今日严重喉咙痛tim
死火!!仲想想地晕!

于是顺便当试新ya!

样子实在系太可爱了,即刻觉得开心啲!

2015-07-23
  • 麦旋风