2019-04-16 380 浏览
一年容易爷爷又生日,年年都系食到会架啦,边个想食到会?答案系我!但的确,到会唔系间间都有回头率,始终质素好参差,而且大部份都系好睇唔好食,或者好颓或性价比低! 其实自从阿爷行动不便后,呢几年成班亲友十几人都习惯叫到会,所以本人都中过唔少伏,今次总算有间系真心可以推荐首先,到会本身就系求方便,而呢间做到好嘅地方除咗方便,最主要系服务态度好,例如亲友当中好多长辈都有三高,我查询时都有向佢哋表明有此问题,而佢哋都有叮咛制作时少油少盐,另外亦主动推荐一啲较健康嘅菜式,加上佢哋可提供嘅菜式种类超多,令我可以更有弹性咁选择,真系眼都花埋!所以服务方面我俾足10分!另外,另一重点当然系食品质素方面!首先先有食品都好够热,嚟到都仲keep到热腾腾嘅感觉。而味道上,三文治全部都松软新鲜,好似即时包咁,而炒饭同pasta类都几出色,好足料有惊喜!而炸物因应我需要少油,所有炸物入口嘅感觉都唔会太咸同油,整体都good。亦值得一赞嘅系佢哋嘅食物送递好准时,同我夹得几好,完全唔会失预算。中