2019-04-15
朋友住呢头 食过呢间餐厅兼赞好,今次经过门口见menu几吸引 一于试下。前菜先黎 韩风酱吞拿鱼渍,吞拿鱼渍同牛油果不嬲都好合, 今次仲加埋紫菜包住,加多一份口感, 即时刺激味蕾 十分开胃😋饮品方面叫咗 提子乳酸梳打& 柚子梳打汽水, 但前者味道好淡 欠缺乳酸味☹️迷你蒲烧鳗鱼丼• 猪骨汤乌冬($178)整体卖相吸引 一次过可以浅尝到唔同食物😁三文鱼渍味道清新 好开胃!猪骨汤好浓郁, 似系赞岐乌冬, 可以 完全吸收啲猪骨汤味道,不错!吉列猪扒&鳗鱼饭 均正常,几高质豆腐雪糕拌红豆南瓜小丸子 ($98)轮到我最期待嘅甜品,浓浓嘅焦糖包住香脆嘅爆谷, 明显唔系平时戏院或街边食到𠮶啲普通爆谷,无估错的话 应该系隔离店Garrett Popcorn的,因为系我至爱😝 南瓜蓉配上豆腐雪糕一睇就知系绝配,加埋红豆蓉 令味道更添色彩。 不过一个人食的话就会好腻, 2个人share会好啲😂值得一赞服务几细心,食完主食后会主动换杯新既热茶👍
迷你蒲烧鳗鱼丼• 猪骨汤乌冬($178)
整体卖相吸引 一次过可以浅尝到唔同食物😁
三文鱼渍味道清新 好开胃!
吉列猪扒&鳗鱼饭 均正常,几高质
豆腐雪糕拌红豆南瓜小丸子 ($98)
值得一赞服务几细心,食完主食后会主动换杯新既热茶👍