2014-04-03 7236 浏览
早前经团购买入二人套餐,订咗今晚光顾,结果喜出望外!套餐包三款头盘、主菜、甜品,餐酒及咖啡(见附图)。原本担心$238嘅套餐,分量与质素都会将货就价。但结果全部食品都好高质素,做得好有心机。首先系个凯萨沙律用料新鲜,蔬菜鲜甜,与烟肉粒及银鱼粒混和得恰到好处,味道极佳!跟著系茄粒芝士蒜茸包,包底脆,茄粒芝士丰富,好香口!意大利菜汤热辣辣上枱,浓淡适中,美味!最欣赏系主菜嘅炭烧牛柳,肉质鲜嫩有肉味,有真正嘅炭烧香气,唔系以煎代烧𠮶只,非常美味!而且一客有两件,虽然唔算好大,但分量都好足,绝冇欺场,抵赞!甜品嘅蛋糕一小件,好好味!咖啡都好香,感觉好完满。一小杯餐红酒,不过不失,很易入口。食紧嘅时候老板/经理过嚟打个招呼,问啲嘢点。我力赞,因为真系觉得做得好有heart,值得推荐!团购对佢哋嚟讲算系推广,menu price绝对高好多。不过质素好,都值得支持嘅!如果再有团购就更好啦!

早前经团购买入二人套餐,订咗今晚光顾,结果喜出望外!

跟著系茄粒芝士蒜茸包,包底脆,茄粒芝士丰富,好香口!

意大利菜汤热辣辣上枱,浓淡适中,美味!

甜品嘅蛋糕一小件,好好味!咖啡都好香,感觉好完满。

一小杯餐红酒,不过不失,很易入口。

如果再有团购就更好啦!
2014-04-03
用餐优惠