2008-04-08
朋友介绍呢间话三文治几好食,招呼好。寻晚终于一试,果然一d都无失望!侍应态度好好(我地冇叫饮品,仲不断加水,佢地仍然笑容满面!)令我同d 朋友都赞不绝口!我地一行4人,点左三份三文治,一份侍应热心介绍的晚餐,加再两个沙律。三文治好足料又几新鲜。Chicken & avocado同crab meat都好好味,酱又足够,唔会感觉”干争争”。Smoked salmon加左洋葱,所以我冇试,朋友话都ok好味。晚餐系multigrain rice配stuffed chicken breast,跟汤、甜品及餐饮($98)。以为餐汤一定细细碗,送到来发现都几大碗,而且唔系普通蘑菇忌廉汤,而系minced mushrooms,啖啖都好浓,好鬼好味。个主菜就不过不失,如果鸡胸滑d会好d。最意外应该系个跟餐甜品,可以任选cake柜里面任何一件cake。(一入到去已经觉得个cake柜好靓,d cakes几精致)我地要左tiramisu,方形的几特别,味道亦相当好。(要追加一件!)沙律叫左Mozzarella & tomato 同Caesar,Mozzarella & tomato个卖相非常吸引,用料亦不错。
沙律叫左Mozzarella & tomato 同Caesar,Mozzarella & tomato个卖相非常吸引,用料亦不错。相比之下Caesar 就较为逊色,好彩romaine都几新用鲜。
整体0黎讲,佢服务好好(走0个时个侍应仲同我地开埋门!),环境好舒服,背景音乐唔会”娘”,食物质素、味道都好!所以下次一定会再食过~