2020-02-26 95 浏览
位于兰桂坊隔离嘅呢间日本料理,虽然唔起眼,但系所有嘢都出乎意料之外!首先系收银位𠮶度就已经见到有口罩俾人拎,好贴心❤️其次嘅系Scan qr code落单,更加清晰、方便,又环保。而且食物质素真系对得住价钱!⭐️日本生蚝一上枱我已经😳😍左,冇喺香港食过咁大只嘅生蚝啊!佢系creamy,好厚肉,海水味就唔系好重。⭐️半条鳗鱼饭虽然得三串,但系份量一啲都唔细,鳗鱼好厚肉肥美,仲要烧得小小焦,好香口,加上鳗鱼汁,真系冇嘢可以批评,如果可以有多啲汁捞饭更加好😳⭐️海胆鱼生丼饭有三文鱼,油甘鱼, 希灵鱼同海胆。全部材料都好新鲜海胆鲜味够creamy,鲜甜回甘。油甘鱼鱼油味重,三文鱼油脂丰富。另外加$18叫咗三文鱼寿司另外啤酒买一送一最后值得一提嘅系店员服务好好,好有礼貌❤️一定一定会再返嚟,好少咁高质素嘅日本野!

首先系收银位𠮶度就已经见到有口罩俾人拎,好贴心❤️

而且食物质素真系对得住价钱!

⭐️日本生蚝

⭐️半条鳗鱼饭