2017-08-01
真系太耐冇食过小肥牛,已经唔记得有咩特别,今次因为朋友生日,所以就三人行黎打边炉环境算大而且侍应服务好亲切,同我地有倾有讲又做介绍打边炉前,先叫左枝红酒同刺身。。。活𫠒红刺身两食,鱼头拎黎炸,鱼身做刺身或打边炉,活𫠒鱼刺身相对黎讲可以更加新鲜,亦都试左将刺身打边炉,比较底下,我就比较中意刺身食法,反而炸鱼头有d惊喜,香口但又保持到鱼ge鲜甜味,值得一赞。。。小象扙蚌象扙蚌鲜甜,爽口,新鲜,好食难怪侍应话每日好快卖晒!。。。打边炉方面,可以睇睇menu 先打边炉最紧要睇材料新唔新鲜,基本ge打边炉材料张menu 纸都有嫁啦,蔬菜类个d都尚算新鲜,比大家睇下我地点左ge以下材料:。。。极品手切本地肥牛Le 碟牛卖相已经睇得出佢新鲜但唔算好极品,因为唔够香。。。美国桶蚝好大粒!味道都好鲜甜,一口咬落去好juicy 有惊喜。。。桂花蚌两个字:爽口!。。。虾上菜时虾重识不断动就知佢有几新鲜。。。鲜四宝丸丸最紧要用料新鲜,煮完要爽口,弹牙,我个人觉得系弹牙,特别系墨鱼丸,香口又弹牙。。。黑松露水饺唔...唔难食但完全食唔出黑松露味,普通。。。总括黎讲用料都算新鲜,但价钱偏贵少少,因为坦白讲又未去到
环境算大而且侍应服务好亲切,同我地有倾有讲又做介绍
打边炉前,先叫左枝红酒同刺身
活𫠒红刺身
小象扙蚌
象扙蚌鲜甜,爽口,新鲜,好食难怪侍应话每日好快卖晒!
。
打边炉方面,可以睇睇menu 先
极品手切本地肥牛
Le 碟牛卖相已经睇得出佢新鲜但唔算好极品,因为唔够香
美国桶蚝
好大粒!味道都好鲜甜,一口咬落去好juicy 有惊喜
桂花蚌
两个字:爽口!
虾
上菜时虾重识不断动就知佢有几新鲜
鲜四宝丸
黑松露水饺
唔...唔难食但完全食唔出黑松露味,普通
。
总括黎讲用料都算新鲜,但价钱偏贵少少,因为坦白讲又未去到好高级,可以调整一下,但如果一班人食的确系一个几好选择,有惊喜到因为材料唔算马虎,有认真制作而且服务好亲切
分享完毕🙇🏻♀️